Fes-te Soci

Per qui ens agrada la muntanya, el esqui o el Snowboard, el tracte amb la gent i el poder compartir la nostra passió, la professio de monitor es la millor feina del món!

Desde l’AAME volem defensar aquest professió per tornar a donar-li el prestigi del que gaudia i per que les noves generacions no nomes s’hi dediquint esporadicament, per finançar els seus estudis, pero per que s’hi pugin dedicar tota la vida i que els permeti viure dignament.

Tambe volem que la titulació impartida a Andorra sigui de qualitat i que estigui reconeguda arreu. Volem col.laborar amb l’ EFPEM per assolir un reconeixement internacional de primer ordre (ISIA Card).

Si ets monitor d’esqui o de Snowboard i comparteixes aquests objectius, fes-te soci!

Avantatges de ser soci.

– Per els qui tenen la titulació estipulada, gaudir del Segell ISIA l’unic reconegut internacionalment i que permet gaudir de nombrosos descomptes/gratuitats a moltes estacions del món.
– poder presentar-se a selleccions per representar Andorra a events internacionals: Campionat del Món de Monitors 2013 i Interski Ushuaia 2015
-Accedir a material i roba “Interski”
– Participar al Chalenge de Monitors i al dinar de germanor que fem cada any a finals de temporada.

Que siguis d’aqui o de fora, que estiguis en actiu o no, que siguis d’esqui, de snowboard, de telemark o de Fons, que treballis a Grandvalira, a Vallnord, a un club o a fora…Anima’t. FES-TE SOCI

[ninja_display_form id=2]

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *